AYDIN BUHARKENT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı Programı Kapsamında Okul Tabanlı Afet Eğitimi Kursu Tamamlandı

2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı Programı Kapsamında Okul Tabanlı Afet Eğitimi Kursu Tamamlandı

      Ülkemiz genelinde ilk defa 2021 yılı "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak belirlenmiş olup tüm illerimizde "Afet Eğitim Seferberliği" başlatılmıştır.

     Türkiye Afet Eğitim Yılı çerçevesinde, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel kuruluşlarla işbirliği içersinde eğitimler planlandığından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm personele, öğrenci velilerine, Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlere ve öğrencilere, COVİD-19 salgınının yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zaafiyete uğratmamak, eğitim ve öğretim hizmetlerinin aksamaması için, AFAD Başkanlığı temel afet eğitmeni  Ali TOPAL tarafından. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce  uzaktan eğitim şeklinde planlanarak 08/04/2021  15:00 ve 16:00 da iki oturum halinde uzaktan eğitim verilmiştir.

İstiklal Mah. Çolak İbrahim Cad No97 Hükümet Konağı 2. Kat. Buharkent / AYDIN - 0 (256) 391 3995

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.