AYDIN BUHARKENT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

 

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlamış olmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Güçlü yarınlarımızın teminatı olan sizler bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmayı hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Her günü fırsat bilerek verimli bir tatil dönemi geçirmenizi, bol bol kitap okumanızı ve yeni eğitim öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyorum.

Sayın Velilerimiz,

Karne notları nasıl olursa olsun; yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutulmamalıdır. Her çocuk özeldir. Bu tatil dönemini çocuklarınızla birlikte mutlu geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Eğitim ve öğretim yılı boyunca geleceğimizin teminatı çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize, onları yarınlara hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize, eğitim camiamızdaki tüm çalışanlarımıza ve velilerimize teşekkür ediyor, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.

 

                                                                                                                                                            Cavit Baştürk

Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürü

İstiklal Mah. Çolak İbrahim Cad No97 Hükümet Konağı 2. Kat. Buharkent / AYDIN - 0 (256) 391 3995

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.